Lansare site

Lansare site

Sunday, Sep 10, 2017 0 comentarii

Lansare magazin online www.cuibulcujucarii.ro

Dragii noștri,

Unii dintre voi ne știți de pe facebook, alții abia acum ne-ati descoperit. Ne bucurăm să ne cunoaștem! 

Magazinul nostru online este pregătit să vă intâmpine cu idei de jocuri și jucării pentru întreaga familie.  Am pregatit pentru voi jucării de calitate care să stimuleze creativitatea și imaginația celor mici. Încurajăm joaca în familie, deci să nu vă mire dacă la noi găsiți cele mai frumoase familii de păpuși Matrioska și de omuleți Flockmen. Da, credem că joaca în familie sau cu prietenii devine mai distractivă și astfel se creeaza legături trainice între copii, cât și între copii si părinți.

Am încercat să creăm un site vesel și simplu de utilizat, astfel încât experiența voastră de cumpărare să fie una plăcută. La noi puteți cumpăra online şi achita pe loc cu cardul, prin sms, transfer bancar şi ramburs, în funcţie de disponibilitatea voastră. Crearea unui cont pe site este simplă și vă ajută să aveți acces la un coş de cumpărături în care se vor păstra produsele selecționate până la finalizarea comenzii.

Am creat și opţiunea de a vă adăuga în wishlist produsele dorite, la care puteţi reveni mai târziu.

Noutăţile vă vor fi mai aproape dacă vă veţi abona la newsletter-ul nostru.

O dată cu site-ul ne lansăm și blogul blog.cuibulcujucarii.ro unde vom posta articole despre jucării, despe copilărie și tot aici o să găsiți noutățile în materie de jucării de lemn și evenimentele la care participăm.


Vă dorim spor la găsit noi parteneri de joacă! Surprizele sunt garantate!


Cuibul cu Jucării foloșeste cookies pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Cookie-urile sunt fișiere mici care se salvează în browserul calculatorului sau mobilului tău. Pentru mai multe informații click aici.