Joaca interactivă

Joaca interactivă

Tuesday, Oct 10, 2017 0 comentarii

Cuibul cu jucării ia joaca în serios!


Iubim joaca în familie, atât între parinți și copii, cât și între frați, bunici-nepoți. Doar prin joc se poate construi o relație solidă și de durată între părinte si copil.

 

Aducem în Cuibul nostru jucării testate nu numai din punct de vedere al calităţii materialelor din care sunt făcute. Ci verificate şi ca potenţial de explorare creativă şi de joacă interactivă părinţi-copii. Pentru că, deşi încurajăm jocul independent, credem că cele mai durabile amintiri se construiesc împreună cu părinţii calibraţi pe mintea copiilor. 
Joaca împreună cu părintele este un extraordinar prilej de conectare, un exerciţiu de dialog, o mostră nepedagogică de comportamente acceptate ori nu de societate şi prilej de a obţine din partea copilului acele răspunsuri pe care nu le-ar oferi în mod voluntar, în cadrul unei discuţii care are fix acest scop. Atunci când părintele respectă iniţiativa şi ideile copilului, se poate integra în acţiune lăsând completă libertate imaginaţiei şi intervenind meşteşugit doar pentru a îndruma cu blândeţe. Fiind atent exclusiv la copil şi la joc, părintele se poate şi retrage atunci când cel mic lasă să se înţeleagă că are nevoie de mai mult spaţiu ori de întâlnirea cu sine din imaginar.
Pentru că joaca e despre curiozitate şi despre experienţe, despre formare şi învăţare. Şi pentru că fiecare clipă de joc e o şansă de creştere interioară pentru cel mic.
 
Credem în jucăriile nespecializate, care incită la puneri în scenă inventive şi personale. Aceleaşi câteva piese pot purta dialoguri în jocurile de rol, pot antrena motricitatea fină, pot vorbi despre atracţia gravitaţională ori despre multiplele generaţii ale unei familii. Cele câteva jucării de înaltă calitate pe care vi le propunem au potenţialul de a deveni cei mai buni prieteni inanimaţi ai copiilor voştri.


Va așteptăm să ne povestiți cum petreceți timpul alături de cei mici!


Cu drag, 

Echipa Cuibul cu Jucării

Cuibul cu Jucării foloșeste cookies pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Cookie-urile sunt fișiere mici care se salvează în browserul calculatorului sau mobilului tău. Pentru mai multe informații click aici.