Despre noi

             

               Cuibul cu Jucării este povestea care a luat naștere lin și spontan, precum o joacă de copil. Din dragoste pentru cei mici, ne-am gândit să oferim un suflu nou și inedit pieței jucăriilor din România, să transmitem emoție, să trimitem o picătura de bucurie cu fiecare jucărie intrată în casele voastre. Haideți să împletim joaca cu bucurie, dragoste, imaginație și armonie.

Echipa noastră e formată din două mămici simpatice cu drag de copii, care savurează joaca și momentele prețioase petrecute alături de cei mici. Ca părinți, stim cât de important e să petreci timp de calitate alături de copilul tău, să te cuibăresti lângă el și să te joci ca și când nimic altceva în jur nu ar mai conta. În fiecare zi învătăm ceva nou de la copiii noștri, retrăim copilăria și descoperim bucuria fiecărei jucării. Copiii nostri ne-au inspirat să creăm un loc unde și alți părinți și copii să poată găsi jucării de calitate, ecologice si creative.

              Fiecare jucărie aleasă ca partener de joacă are propria ei poveste. Aceasta începe la noi și se continuă în casele copiilor, în cuibușorul fiecărui. Așadar, povestea o scriem împreună, noi și voi, în fiecare zi. Aceasta este copilăria, o joacă continuă, plină de povești și voie bună.