Politica de confidențialitate


Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziţia terţilor utilizatori Regulamentul privind termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului cuibulcujucarii.ro Accesarea site-ului, plasarea unei comenzi de produse prezentate pe site sau înregistrarea utilizatorului la serviciul newsletter al site-ului www.cuibulcujucarii.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor mai jos enumerate. Societatea își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o notificare prealabilă. Orice modificare este deplin acceptată de către utilizatori, furnizori sau parteneri prin vizitarea www.cuibulcujucarii.ro și accesarea oricărei facilități puse la dispoziție de www.cuibulcujucarii.ro.


Informatii despre plasarea comenzii

Toate prețurile afișate pe site sunt prețurile finale. Înregistraţi-vă pe site cu datele personale reale şi folosiţi coşul de cumpărături adăugând produsele pe care le doriţi prin apăsarea butonului: adaugă in coş. Menţionaţi cantitatea dorită. După ce aţi adăugat toate produsele în coşul de cumpărături puteţi să încheiaţi cumpărăturile folosind butonul "Confirmă comandă". Pentru livrare avem nevoie de numele şi adresa dvs. şi un număr de telefon de contact.

Preţurile nu includ transportul. La comenzile mai mari de 300 de lei transportul este gratuit.

Finalizarea comenzii presupune obligaţia clientului de a ridica coletul cu produsele comandate şi achitarea contravalorii acestuia precum și a taxelor de curierat. 


Obligațiile dumneavoastră de înregistrare

În utilizarea serviciului, sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dvs. În situația în care considerăm ca aceasta obligație nu este respectată, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.


Securitatea Datelor Personale

Datele personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.


Returul produselor

Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de noi, nu ezitați să ne contactati sau să ne scrieti un e-mail la adresa contact@cuibulcujucarii.ro pentru a identifica cea mai bună cale de soluționare a acestora. Potrivit articolului 4, litera b din Ordonanța Guvernului nr. 130 din 30 august 2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, consumatorul are dreptul să notifice în scris magazinul www.cuibulcujucarii.ro că renunță la cumpărare, fără penalități și fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai dacă este în aceleași condiții în care a fost primit, nu este deteriorat și nu prezintă semne de uzură. Plata returnării pachetului revine clientului, urmând ca www.cuibulcujucarii.ro sa restituie clientului contravaloarea produselor returnate, dupa ce constată că acestea sunt în starea în care au fost expediate. Contravaloarea mărfii returnate va fi inapoiată prin transfer bancar în maxim 30 de zile de la data returnării produselor, în cazul în care cumpărătorul specifică un cont IBAN valid.


Reclamații

Reclamațiile dumneavoastră privind orice probleme legate de produsele comandate le puteți trimite la adresa de e-mail:contact@cuibulcujucarii.ro. Cuibul cu Jucării nu este responsabil pentru nelivrarea la timp a produselor, daca acest lucru cade in responsabilitatea firmei de curierat prin care au fost livrate. Orice reclamație va fi adusă la cunostința Cuibului cu Jucării în maximum 24 de ore de la receptionarea produselor. Cuibul cu Jucării nu oferă alte garanții pentru produsele comercializate pe site decât cele prevăzute de producători. Stocurile de produse afisate pe site pot să difere în anumite situatii de stocurile reale. În cazul în care unul dintre produsele comandate de dvs nu mai este în stoc, o să vă contactăm telefonic pentru a stabili dacă doriți sa precomandați produsul sau alegeți să renunțati la comandă.


Publicitate și legaturi cu alte site-uri

Sunteți de acord cu următoarele : operatorii, administratorii și/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relațiile sau consecințele acestora rezultând din: achiziții, oferte speciale, promoții, promovări, sau oricare alt tip de relație / legătură / tranzacție / colaborare / etc. care pot apărea între dvs. și oricare dintre cei care își fac promovare directă sau indirectă prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii și/sau proprietarii acestuia nu pot fi făcuți responsabili, nici material nici sub alta formă, direct sau indirect, pentru cele mai sus menționate.


Dreptul de autor și preluarea conținutului

Fotografiile, textele, datele tehnice, prețurile și toate celelalte informații publicate în site-ul www.cuibulcujucarii.ro, denumite în continuare ‘Conținut’, sunt proprietatea Societății și a furnizorilor sau partenerilor săi. Utilizarea conținutului, prin preluare, copiere, reproducere, publicare, transmitere, distribuția parțială, integral sau modificarea conținutului sau a unei părți a acestuia în scopuri comerciale, se poate face numai cu acordul scris, expres și prealabil al Societății. Cererile de utilizare a conținutului portalului în scop comercial pot fi înaintate la adresa de e-mail contact@cuibulcujucarii.ro.


Produsele și Ofertele Speciale

Magazinul își stabilește singur prețurile produselor și ofertelor speciale pe care le comercializează. Acestea sunt aduse la cunoștinta cumpărătorilor prin intermediul magazinului.


Dispute și Conflicte

Orice tentativă de acces neautorizat la site și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Orice conflict apărut între companie și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești.


Vă dorim o experiență plăcută pe site-ul nostru!